REFERANSER

Et utdrag referanser fra et knippe kunder.

«Da jeg skulle få tatt noen bilder for bruk i min bedrift, falt valget på Elin.
Hun vakte umiddelbart en tillit ved første kontakt, behagelig, rolig og profesjonell.
Hun viste genuin interesse for å kartlegge hva jeg ville formidle, og hvordan bildene skulle brukes.
Og  hadde mange gode forslag til tema og forskjellige lokasjoner.
Jeg har aldri følt meg komfortabel foran et kamera, men med Elin falt det helt naturlig!
Hun skaper en naturlig og behagelig atmosfære, som får deg til å slappe av.
Og jeg ble veldig positivt overrasket over det hun hadde klart å få frem i bildene, hun hadde fanget
essensen i min personlighet og det jeg ville formidle på en vakker måte.
Nå har jeg et luksusproblem med å velge hvilke bilder som skal brukes!
Anbefaler på det varmeste å bruke Elin til å forevige dine store eller små begivenheter!»

Coach Elin Torseth

«Heldigvis for oss, kom vi over Elin Iversen som fotograf da vi giftet oss i Trondheim i høst. Vi hadde ingen kjennskap til henne fra før, men vi tok sjansen og er skjønt enig om at vi har «vunnet i lotto». For da vi fikk bildene 1 mnd. etter fotograferinga (som hun hadde lovt oss) ble vi stumme av beundring. Hun hadde fanget stemningen, høytidligheten og gleden på vår store dag, på en strålende måte. Fantastiske minner er foreviget. Og takk for det, Elin»

Eva og Jon Petter (Bryllup)

 «Vi giftet oss i august 2010 og ville ha en profesjonell fotograf til å ta bryllupsbildene. Vi ville unngå «samlebåndsfotografering» så mye som mulig. Vi fant fotograf Elin Iversen på internett, og fikk et positivt inntrykk av arbeidet hennes gjennom hjemmesiden. Elin hadde heldigvis tid og lyst til å fotografere oss. Hun var fleksibel på tidspunkt og avtaler, og vi fikk med en gang oversiktlig informasjon om hvilke priser og tilbud hun hadde. Vi ønsket også bildetaking under vielsen i Soknedal kirke i tillegg til «vanlig fotografering» mellom kirke og selskapet.

Vi er begge matematikere og har gått på Realfagsbygget på NTNU Gløshaugen, så vi ønsket å ta bildene der. Vi likte godt at Elin tok seg tid en lørdag til å møtes på «location» og prate om idéer og løsninger for ulike motiv. Elin var veldig hyggelig og åpen, og vi fant fort tonen. Dette gjorde oss trygge på at vi hadde valgt riktig fotograf! Sammen kom vi fram til mange gode idéer til motiv og vi avtalte noen effekter vi skulle ta med oss for å krydre bildene (paraply, instrument, sjakkbrett osv.).

På selve bryllupsdagen hadde Elin og assistenten hennes gjort seg kjent i kirka, og tok mange flotte bilder før, under og etter vielsen. Vi fikk nærbilder av oss da vi knelte ved alterringen og gode bilder av det som skjedde i kirka. Fotografene var nesten «usynlige» under seremonien, vi la ikke merke til at de var rundt oss.

Vel framme på «location» kom vi raskt i gang med fotograferingen, og vi fant ut at tiden vi hadde satt av til fotografering var viktig å utnytte godt. Vi hadde kommet med motivforslag, men Elin fikk bildene til å se bra ut. Vi fikk stor påvirkning på hvordan bildene ble, og fikk tatt alle de bildene vi hadde ønsket oss. Vi holdt tidsskjemaet vårt, og rakk også noen bilder på trikken fra Byåsen opp til Lian hvor vi holdt resten av bryllupsfesten. Det var spesielt gøy!

Etter noen få uker fikk vi bildene tilsendt i posten på CD. Vi ble positivt overrasket over hvor mange bilder vi fikk, og hvor fine bildene var! Elin har jobbet med noen av bildene, noe som får fram uttrykk og farger spesielt godt. Vi fikk også med en DVD med en flott sammensetning av de fineste bildene, med romantisk musikk og fine overganger. Vi følte det som en herlig overraskelse som var gjort spesielt til oss. Elin hadde satt av god tid til å bli kjent med oss på forhånd. Hun er profesjonell, samtidig som hun beholder det personlige som gjorde bryllupsfotograferingen til en meget koselig opplevelse for oss.»

Ingrid og Audun Torp (Bryllup)

 ”Det var da vi så bryllupsalbumet til et vennepar, at vi bestemte oss for at vi måtte benytte samme fotograf for å fullføre og forevige vår storartede bryllupsdag. Forventningene til Elin Iversen var høye, og hun skuffet ikke et sekund. Profesjonell, men samtidig behagelig uformell. Det at vi gjennomførte et møte på aktuelle fotograferingsplasser på forhånd og planla ulike settinger utifra evt lys- og værforhold gjorde at vi følte oss trygg og kunne legge bort en stor stressfaktor før bryllupsdagen. På selve dagen var hun med oss fra start til slutt, fra brudens sminke og håroppsett hos frisør til kirke, bryllupsfest og selvsagt de tradisjonelle bryllupsbildene imellom. Hun var passe usynlig i løpet av dagen, men klarte allikevel fange opp alle øyeblikk og få fram personlighetene i bildene på en fortreffelig og bra måte. Noen av bildene ble vist på en monitor under kaffen, og gjestene var dypt imponert over resultatet. De ferdige sluttproduktene levert til terningkast 6. Anbefales på det sterkeste! Takk, Elin!»

Ole-Kristian Sem og Karianne Matheson  (Bryllup)

 «Det var en ren tilfeldighet at vi valgte Elin Iversen som fotograf da vi skulle fotografere vår lille prinsesse. Vi hadde ingen kjennskap til henne fra før.  Egentlig hadde vi tenkt å bruke den lokale fotografen, men snublet tilfeldig over at Elin skulle komme til bygda, så veide litt for og i mot og fant ut at kanskje det var en fordel med en kvinnelig fotograf når man skulle håndtere så små babyer. Og den avgjørelsen angrer vi slett ikke på! Vi var veldig godt fornøyd med fotograferingen. Elin var veldig dyktig med jenta vår!

Vi var litt spente på hvordan fotograferingen skulle gå, da Synne Therese bare var 1 mnd gammel, og dermed også i våre øyne ganske uforutsigbar. Men det viste seg å ikke være noe problem i det hele tatt. Alt gikk veldig fint. Elin tok seg god tid, var veldig rolig og behagelig, både oven for oss og vesle jenta vår. Da vi var ferdig med fotograferingen gikk vi derfra med følelsen av at dette gikk enormt mye bedre enn vi forventet. Så da var det bare å vente i spenning på at prøvebildene skulle komme i posten. Og ca en måned etterpå, som lovet, kom bildene. Og da ble vi virkelig imponert! Bildene ble jo mye finere enn vi noen gang hadde drømt om!! Hun hadde vikelig klart  å fange opp de små lynraske glimtene av smil  jenta vår viste under fotograferingen. Det trodde vi aldri, så flyktige som de var. Vi var også imponert over kreativiteten hennes når det gjaldt å finne motiv, så et resultat av det var at vi satt med et rikt utvalg av forskjellige bilder. Og med så mange fine bilder ble det en real utfordring å velge hvilke bilder som skulle på takke kortet!

Synne Therese er vår første barn, og forhåpentlig vis blir det flere etter hvert, og da er det ikke noe spørsmål om hvilken fotograf som skal brukes for vår del. Da er det den største selvfølge at vi kommer til å velge Elin Iversen. Kan ikke få rost henne nok for de fine minnene hun sikret oss av veslejenta vår!!!»

Ann Linda Haugen og Terje Bjørnstad

 «Vi er virkelig fornøyde med jobben du gjorde på bryllupsdagen vår 31.07.10! Det resulterte i en stor mengde utrolig flotte bilder. Vielsen ble dokumentert på en perfekt måte, uten at vi merket at du var der. Portettbildene var så fine at vi hadde store vansker med å velge ut bilder til takkekortene. Det hele ble toppet med et flott album som du designet til oss»

Torgunn og Vegard (Bryllup)