BEDRIFT

Trenger bedriften din nye bilder av personale, eller oppgraderer dere hjemmesiden deres og trenger nye bilder? jeg tar gjerne på meg oppdraget. I tillegg har jeg også et stort arkiv på dekorbilder fra hele landet om lokalet trenger en oppfriskning. Disse blir printet på nydelig aluminium som gir en fantastisk glød.

Bedriftsportretter
Mange ønsker nye oppdaterte bilder på hjemmesiden. Bilder i samme stil gir en profesjonell opplevelse av hjemmesiden, og derfor ikke noe man bør spare penger på. Nedenfor ligger det en en del eksempler jeg har tatt. Bedriftene velger selv bakgrunn og profil som passer dem best.

Illustrasjoner
I tillegg til portretter på hjemmesiden, er det viktig å ha et utvalg bilder som speiler bedriften utad. Dette kan være pressebilder, bilder for hjemmeside og trykksaker. Ofte blir bedriftens egne ansatte brukt som modeller, men det er også mulig å leie inn noen profesjonelle modeller. Jeg setter av halve eller hele dager til slike oppdrag, og har et møte først for å gå gjennom hva som trengs av bilder.

Produkter
Driver du nettbutikk og trenger bilder av varene, så gjør jeg også dette. Bildene kan taes i studio under kontrollerte lysforhold, men også i naturen.
I galleriet nedenfor viser jeg begge alternativer.