PRISER PÅ FOTOGRAFERING

Nyfødt

Tenk det. Man oppdager at man er gravid, og kjenner en stor glede. De neste månedene blir man gående å vente og og glede seg til å treffe den lille. Man gleder seg til å se om nesen er arvet fra mor eller far, til å se øynene som myser ut i en stor og spennende verden. I denne tiden prøver man som foreldre, enten det er det første barnet eller nr 4 i rekken, å forberede ansvaret som følger med. Den beste jobben av alle. Ventetiden virker plutselig lang når barnet først har kommet, dagene går med til store og små utfordringer og gleder, og før man vet ordet av det er den første måneden gått. Husker man da hvordan nesetippen så ut som helt fersk i verden, eller hvordan øynene glippet når søvnen kom og tok over, eller hvor bitteliten hun eller han var?

Nyfødtfoto er et fantastisk minne. Aldri vil de bli så utrolig små som de første dagene etter fødsel.

 • Fotograferingen foregår mellom 5 og 10 dager. Da er barnet mest fleksibelt og lettere å håndtere.
 • Nyfødtfoto Kan jeg ta i studio på Ila eller hjemme hos dere, og setter av den tid det trengs. Det kan variere fra 1 til 4 timer Jeg bruker naturlig lys i de fleste tilfeller da dette gir myke bilder. Se i galleriet
 • Vi lar de minste styre dagen. Personlig liker jeg nyfødte i tung søvn. De er da enkle å få til på en måte som blir fint på bilder. Er de våkne eller i lett søvn, vil de ofte protestere og bildene kan se anstrengt ut med ulike grimaser ol. Vi tar selvsagt våkenbilder om dette ønskes.
 • For å få de søte små i søvn er det flott med god og mett mage, samt at rommet er veldig godt og varmt
 • Jeg har med noen pledd og litt rekvisitter, men mye har som regel dere også. Bamser, pledd, kister, fat ol. kan bli veldig flott på bilder. Skal dere ha en nyfødtfoto hjemme, tenk gjerne over dette før jeg kommer. Fordi vi hovedsaklig tar bildene når barnet er nakne, må man regne med noen små «uhell», så det dyreste skinnet kan være lurt å spare

Priser fra 1850,-

Baby

Ta bilder av den lille! Det første året er over før man rekker å blunke. Da er det flott å kunne se tilbake på bildene fra den verdifulle tiden som går så alt for fort og som aldri kommer tilbake. Jeg har godt barnetekke og evnen til å trykke på utløserknappen i riktig øyeblikk slik at du blir stolt over bildene du får. Bildene tar jeg som oftest i studio der vi har mange muligheter i forhold til lyst/bakgrunn/rekvisitter. Men kan også komme hjem til dere for å få en mer uhøytidelig stil på bildene. Har du forresten tenkt over at bilder ute kan bli kjempefint? Valget er ditt.

 • Book timen utenom babyens sovetid. Det er smilet vi er ute etter, ikke tårene.
 • God mat må enhver arbeidskar ha, og babyer jobber også best på full mage
 • Favorittpleddet eller bamsen gir det lille ekstra i bildene. Ta gjerne med et utvalg, så finner vi det som passer best, til akkurat det bildet

Minimum 30 prøvebilder lavoppløselig og vannmerket levert på nett maks 3 uker etter foto. Brukes til utvelgelse av forstørrelser.

Priser fra 1500 ,-

Barn

La barnet være seg selv. Slik du kjenner det. Undringen over speilbildet i en sølepytt. Det overveldende smilet over en lekende kattunge. La meg fotografere disse små øyeblikkene. Bilder av barn tar jeg både ute og inne, og bruker den tiden det skal til for å få disse tillitsfulle bildene. Ingenting slår kombinasjonen med naturlig lys og naturlig uttrykk. Skulle du imidlertid ønske å ta klassiske studiobilder gjør jeg selvsagt også gjerne dette i studioet på Ila.

 • Book time utenom barnets sovetid. Da får vi de bredeste smilene i lekens hete.
 • De beste bildene får vi ikke etter at barnet har vært en hel dag i barnehagen. Da er energien oppbrukt på andre ting
 • Er du i tvil om antrekk, så ha flere klare slik at vi kan diskutere hva som passer best til fotograferingen.
 • Sterke og ensfargede klær gjør seg bra. Prøv å unngå mønster og stor skrift. Dette tar oppmerksomhet.
 • Tenk utradisjonelt. Ta med favorittleker, gummistøvler, paraply, solbriller, vesker, blomster osv. Da får bildene en variasjon, og vi er garantert noen skikkelige blinkskudd.
 • Benytt muligheten til å samle alle barna og få noen flotte bilder av dem sammen.

Minimum 30 prøvebilder lavoppløselig og vannmerket levert på nett maks 3 uker etter foto. Brukes til utvelgelse av forstørrelser

Priser fra 1500,-

Konfirmant
Dagens konfirmanter vet hva de vil. Avslappet og røft fenger ofte konfirmanten mer enn bunad og tømmer. På den andre siden, eldre generasjoner enn dagens fjortenåringer føler at bunad og dress er meget viktige ingredienser i en så viktig feiring. Hvorfor ikke ta begge deler? Jeg tilbyr både klassisk og mer avslappet fotografering i alle miljø rundt omkring i Trondheim og kommer gjerne hjem til dere.
 • Møt opp i bunad/dress. Da slipper vi å bruke tiden på å stryke bunadskjorta eller knyte slips.
 • Skulle været være helt mot oss finner vi en ny time. Litt lett regn går imidlertid i de fleste tilfeller helt fint.
 • Har familien eller konfirmanten en kjæledegge? Ta den med, dyr gjør seg godt på bilder, og de er jo en del av familien?
 • Hobbyer gjør seg også bra på bilder. Sykkel, fotball, kamera..Uansett hva det skulle være gir det bildene stor variasjon og speiler konfirmantens liv på en flott måte.
 • Konfirmanter har som regel en bestevenn/venninne. Benytt muligheten til å få et skikkelig blinkskudd og et minne for livet for de to. Avtal i så fall på forhånd slik at jeg setter av mer tid.

Minimum 30 prøvebilder lavoppløselig og vannmerket levert på nett maks 3 uker etter foto. Brukes til utvelgelse av forstørrelser

Priser fra 1400 ,-

Familie

For de fleste av oss er familien det viktigste faste punkt i livet. De er alltid der for deg når du virkelig trenger det. Derfor burde de være der på veggen også. Generasjoner kommer og forsvinner og vi forandrer oss. Med jevne mellomrom er det derfor en flott opplevelse for familien å gå til en fotograf og sette glade mennesker på papiret. Familiefotografering kan gjøres både i studio og ute.

Minimum 30 prøvebilder lavoppløselig og vannmerket levert på nett maks 3 uker etter foto. Brukes til utvelgelse av forstørrelser

Priser fra 1500,-

Bryllup

Bryllup er en stor ære å fotografere. For de fleste par er bryllupsfotografering de viktgste bildene som blir tatt i deres liv. Jeg kan tilby alt fra enkle klassiske bilder, til en mer moderne og urban stil – fra en times fotografering til hele dagen. Opplegget skreddersys ut fra hva som passer dere best. En av mine favoritter er å følge bruden hele dagen, fra hun møter hos frisøren om morgenen, gjennom påkledning og pynting og videre til seremoni og selskap før vi avrunder ved brudevalsen. Slik kan dere nyte dagen i trygg forvissning om at den store dagen dokumenteres på en best mulig måte. Jeg lager også flotte designalbum unikt for akkurat dere. Send en mail eller ring meg så kan vi diskutere muligheter og jeg kan sende dere et tilbud og gunstige pakkepriser.

Priser fra 5500,-

Bedrift

Ønsker dere nye portretter eller nye bilder til reklame/hjemmeside hjelper jeg gjerne til med dette.

Pris oppstart 2500 kr eks moms første time, deretter 1500 kr eks moms pr påfølgende time.

Hel dag 8 timer: 12 500 kr eks moms
Halv dag 4 timer: 6 500 kr eks moms

Eventer og arrangement

Skal du ha utdrikkingslag eller feire en stor dag? Hvorfor ikke leie inn en fotograf og få flotte bilder fra en uforglemmelig kveld? I tillegg kan jeg også følge bedriftsarrangement/andre arrangement og tar bildene slik dere vil ha dem.

Priser etter avtale

Dekor

Om du har behov for utsmykning på vegg eller lignende, finnes det mange muligheter. Jeg tar natur, detaljer eller det dere måtte ønske. I tillegg er det også mulig å lage kunstverk ut av et enkelt portrett som passer inn i interiøret deres og vil gjøre dekorasjonen litt mer personlig. I galleriet ligger et par eksempler.

Priser etter avtale